dinsdag 6 oktober 2015

We ontvingen ons tweede deellabel voor verkeer!

De Provincie Antwerpen beloonde afgelopen dinsdag de verkeersactieve scholen uit de provincie.

Met het 10op10-project helpt de provincie Antwerpen leerkrachten goede praktijklessen te organiseren en de verkeersveiligheid te verbeteren. 250 scholen in de provincie noteerden met stip verkeerseducatie in hun agenda. Ook wij waren en zijn zeer actief in dit project. Op de labeluitreiking op 6 oktober in de Schorre in Boom kregen 40 scholen een deellabel voor hun inzet. Wij ontvingen met trots ons tweede deellabel. Dit jaar vlogen we er al stevig in om volgend schooljaar hopelijk ons derde deellabel in ontvangst te mogen nemen. De intussen gekende fietslessen en verkeersactiviteiten zoals Strapdag, verkeersweek, dode hoekeducatie,... zijn hiervan al enkele acties.

Noteer alvast volgend item met stip in je agenda: Op 17 november 2015 geeft onze school een infoavond rond verkeer (primeur voor de Provincie Antwerpen) in de Sporthal van het GO! om 19u30. Een uitnodiging hiervoor volgt nog. Hier zal o.a. Machteld De Schutter van het 10/10 project haar passie met ons delen omtrent het 10/10 project. Eveneens zullen de Lokale Politie en de gemeente hun steentje bijdragen om de verkeersacties en tips toe te lichten die gedragen worden in de gemeente. Hopelijk mogen we jullie allen daar begroeten.

Langs deze weg wil ik alle ouders hartelijk bedanken die onze school en deze actie helpen op welke manier dan ook. Ik denk hierbij aan onze fietspapa, de verkeersouders, fluo hesje dragen, duurzaam naar school te komen, fiets meebrengen voor fietsles, achteraan op de parking te parkeren, veilig verkeersgedrag tonen aan hun kind, de richtlijnen van de gemachtigde opzichters naleven,...



 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten