vrijdag 12 november 2010

Help, onze school zit vol klussers!

De voorbije weken werd er heel wat verhuisd. Dit kwam doordat ze nieuwe ramen kwamen steken in onze klassen (L2A - L3B - L4A en bij ons!).

De oude, zware metalen ramen werden vervangen door moderne exemplaren. We vinden het wel leuk want het geeft een heel ander zicht in onze klas. Het is veel mooier dan vroeger en door de dubbele beglazing besparen we een hoop energie. Omwille van het nieuwe kinderdagverblijf moesten we dinsdag alsook onze tijdelijke klas verlaten. Er werd een noodsenario opgesteld. Gelukkig leggen de poetsvrouwen deze week nog een laatste hand aan de schoonmaak van onze eigen klas. Ze maken alles netjes en zorgen dat alle stof verdwijnt!

Maandagvoormiddag krijgen onze kids van L1A en L2A een uitstap naar een binnenspeeltuin cadeau onder begeleiding van juf Sofie, juf Inneke en enkele lieve mama's. Juf Kathleen en ik gaan ons uiterste best doen om dan weer alles netjes op zijn plaats te krijgen. Na de middag gaat het zwemmen gewoon door. Vanaf dinsdag zullen we hopelijk terug in ons vertrouwde klasje kunnen.

We willen nog graag een nieuw kleurtje in de klas maar dit zullen we moeten uitstellen tot in de grote vakantie!

Langs deze weg wil ik alle helpende handen bedanken voor hun bijdrage!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten