vrijdag 20 mei 2011

Auteurslezing 'WOLF'

Vanmorgen gingen onze eersteklassers naar de auteurslezing van 'Meneer Zee en Gitte Vancoillie'. Zij maakten samen het boek 'Over de blauwe, gele, rode, groene, oranje, paarse, roze, bruine, grijze, appelblauwzeegroene, witte en zwarte wolf' dat ze samen kwamen voorstellen.
Van alle wolven is de Zwarte Wolf de griezeligste. Hij at een bonte pauw op en vertrok dan want de kabouters (door onze kids vertolkt) vonden het niet kunnen. Ze riepen 'Oh, dat mag toch niet!' met hun piepstemmetjes. Onderweg naar het land waar alles mag kwam hij Octopushaai tegen die hem hielp bij de boottocht en Hengelvis die hem hielp bij de vlucht door de lucht. Na een hels boot- en vliegtuigavontuur belandde hij met zijn parachute in het land waar alles mag. Daar leefden paarse moedertjes die niets moesten. Het was er vuil, rommelig en triest om te wonen. Gelukkig ken de wolf het telefoonnummer van de juf en kwam ik samen met Armin de wolf tegemoet. Wij toverden alles terug goed. Gelukkig! Eind goed, al goed.

Wie het prachtige kunstwerk wil bewonderen dat wij samen met Gitte maakten, kan dit doen op het schoolfeest. Het zal in de overdekte zaal te bewonderen zijn!
Alvast een voorsmaakje.

Robbe beelde een echte Octopushaai uit zijn mouw.

Yana hielp schilderen.

Chaimai liet haar spuitkunsten zien.
Luca en Aaron beelden samen een Hengelvis uit.

Samen onderweg met het vliegtuig!

Juf met Armin op de toverstoel.

Het verbluffende eindresultaat.

De sterren van de dag!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten