vrijdag 25 oktober 2013

Het eerste rapport

Na twee maanden willen we jullie (ouders) graag op de hoogte brengen van de vorderingen van uw kind. Dit doen we met het eerste rapport. Dit schooljaar zijn het er eigenlijk twee: één voor het levensbeschouwelijk vak waarvoor u met uw kind heeft gekozen en één voor de andere vakken.

Zoals u al gemerkt heeft, staan er niet bij alle onderdelen punten op het rapport. Dat is bewust zo gedaan. We willen de kinderen niet onnodig belasten met extra opdrachten en taken. Wat we als leerkracht op het rapport zetten, is gebaseerd op algemene en specifieke vaardigheden/waarnemingen van onze kinderen in actie gedurende de maand september en oktober. Deze waarnemingen worden geduid met codes ++ (zeer goed), + (goed), - (kleine onvoldoende), -- (grote onvoldoende, totaal niet bereikt).
De leef- en leerhouding van uw kind wordt weergegeven met gezichtjes.
L K J
Uw kind heeft ook zelf inbreng in het rapport door aan te geven wat hij/zij vindt van dit rapport. Dat vinden we erg belangrijk en we durven deze mening ook bevragen om te weten te komen waarom een kind zich zo voelt.

We zijn tevens benieuwd naar uw mening en willen deze graag kennen. We wisselen graag informatie uit. Dit babbeltje doen we op het geplande oudercontact van 5 november 2013. Uw kind heeft hiervoor een uitnodiging meegekregen. Zo kunnen we wat meer informatie uitwisselen.

TIP: Mocht u vragen hebben; noteer deze op een briefje en breng dit mee. Op deze manier vergeet u ze niet te stellen.

Tot dinsdag na de vakantie op het oudercontact!

Juf Nancy en juf Peggy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten