vrijdag 6 juni 2014

Twee dagen speelplaats voor ons alleen!

Terwijl de tweede en derde graad aan het genieten zijn van de kampeerklassen, hebben wij, thuisblijvers, de grote speelplaats omgetoverd tot een heus fietsparcours. Langs deze weg willen wij alle mama's en papa's bedanken om sportief met de fiets naar school te komen of om de fiets te brengen. Onze kinderen leerden weer heel wat behendigheidsoefeningen; tussen kegels en poortjes rijden, een tennisbal aanpakken en in een emmer deponeren, een stok doorgeven,...
Tijdens de namiddag werden we vergezeld door de dino's en de poezen die hun beste fietsprestaties lieten zien. Enkele kinderen van het eerste leerjaar speelden agent om alles in goede banen te leiden.
We hebben genoten van het mooie weer en de leuke activiteit.

Nog enkele leuke weetjes:
- De dino's vergezelden ons donderdag tijdens de middag. Zij kwamen al eens een keertje de sfeer van het schoolrestaurant opsnuiven zodat het voor hen niet allemaal nieuw is op 1 september.
- L1AB en L2A gingen vrijdagmorgen een kijkje nemen bij de kampeerklassers. Jammer genoeg waren deze te snel uit hun tenten en konden we hen niet meer wakker maken.
- De dino's zijn al enkele keren in het eerste leerjaar geweest. Volgende week vrijdag komen ze hun eerste echte rekenlesje bijwonen. Maandag gaan we oefenen voor hun proclamatie, dinsdag krijgen ze nog een schrijflesje en woensdag is het voor hen de 'grote' dag. Dan worden de kleuterdiploma's uitgereikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten