donderdag 9 juni 2011

Dag 2 begint met korte nachtrust.

Gisterenavond waren velen na het ravotten in de speeltuin en het voetballen enorm vuil. Gelukkig kwamen de mama van Maxime en de mama van Gloria en Aleque onze biggetjes wassen. Nadien mocht tijdens de filmavond de film van de Kampioenen niet ontbreken.

Om 21u vroegen er al enkele om te gaan slapen. De meesten hebben 22 uur niet meer gehaald en sliepen als een roosje. Toch waren er twee kamers die onze nachtrust hebben verstoord. Onze nachtwacht duurde tot 23u en om 4u50 waren de eerste vroege vogels (meisjes van het tweede leerjaar) al weer wakker. Het ging er heftig aan toe. De rest heeft geslapen tot 6u-6u30.

Na het ontbijt werden er workshops gedaan; vogelkastjes timmeren, zoutdeegfiguurtjes maken, wandelen met het paard, een snoepsaté maken en werken op de boerderij. We zullen een extra bus bestellen om al onze werkjes mee te krijgen naar school, vrezen we.


Vanmiddag werd het tijd na de speeltuin ook de trampolines en gocarts uit te testen. Alles verliep zonder incidenten.


Vanavond kwam er hoog bezoek. Mevrouw Directeur en de mama van Kenneth (L4A). Zij brachten heel wat lekkers en post mee. De heimwee van de bosklassen sloeg hier gelukkig niet toe. Het flesje met de rescue-druppels is nog vol.

Of iedereen de fuif van vanavond nog zal halen is nog maar de vraag.
Wij zijn in ieder geval doodop!
Meer nieuws hierover morgen!

2 opmerkingen:

  1. geweldig, en wat een prachtig weer...
    Ik had Yana gezegd dat ze wel vroeg moest gaan slapen, met de kippen op stok... maar het zijn feestkippetjes geworden :-)
    geniet ervan , (mama Yana De Vos)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hé hallo daar!
    Zo te zien is het wel echt super leuk!
    En wat hebben jullie al knappe dingen gemaakt en gedaan!
    Groot gelijk!
    Amuseer jullie maar goed!
    Heel veel groetjes!
    Van mama en papa van Brent

    BeantwoordenVerwijderen