dinsdag 7 juni 2011

Bijna zover... op naar de boerderij!

Nog één nachtje slapen en morgenvroeg om 9 uur stipt vertrekken we dan op boerderijklassen waar we al zo lang naar aftelden. Voor onze eersteklassers (en wellicht ook voor vele mama's en papa's) enorm spannend.

Al onze avonturen kan je hier volgen. We proberen elke dag een verslagje te maken en er enkele foto's bij te plaatsen. Vergeet zeker geen reactie na te laten. Dit kan je doen door onderaan het artikel op reacties te duwen en de verdere richtlijnen te volgen. Ze zullen pas verschijnen op de blog wanneer wij ze gelezen hebben. Deze berichtjes zullen we elke avond aan jullie spruiten voorlezen. Je kan natuurlijk ook nog altijd een briefje in de brievenbus stoppen die in de inkomhal van de school staat. Onze speciale postbode (Mevrouw Directeur) zal ze donderdag persoonlijk komen overhandigen. En ja, onze kapoenen krijgen graag briefjes van het thuisfront dus onze boodschap naar jullie toe: pennen maar!

Wij beloven alvast jullie diamantjes met uiterste zorg te soigneren en gaan er alles aan doen om er een ongelooflijke driedaagse van te maken!
Vergeet je sis-kaart en de zon niet mee te brengen!

Tot morgen!

Het ganse boerderijteam,

Juf Nancy, Juf Kathleen, Juf Nathalie en Nonkel Jan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten