vrijdag 6 december 2013

Dag Sinterklaas!

Het schoolrestaurant was door de leerlingen van het laatste jaar voeding-verzorging voor de gelegenheid van de verjaardag van de Sint omgetoverd tot een heus feestpaleis. Er stond een prachtig versierd podium met troon, stoomboot en pakjes. 
 
Vergeetpiet en mopperpiet brachten de sfeer er al meteen in. Gelukkig hield hoofdpiet het hoofd koel en hielpen onze kinderen en juf Els de zwarte pieten een handje zodat de puzzel voor Sinterklaas toch nog mooi werd. 
Sinterklaasliedjes, -dansjes, mooie tekeningen voor de Sint, niets dan blije en verwonderde gezichtjes,... niets ontbrak en elke klas passeerde de revue. De Sint zelf had voor enkele eersteklassers toch ook wel een speciale boodschap in zijn grote boek staan. Na afloop kregen we van de Sint nog een cadeau om op de speelplaats mee te spelen (nl. speelgoedkoffers) en voor ieder kind had hij een zakje vol met lekkers klaargemaakt.









De namiddag was goed gevuld met entertainment. Iedereen heeft genoten van dit prachtig schouwspel. Bedankt aan alle medewerkers (leerkrachten en leerlingen van voeding-verzorging). Het is in geen jaren zo goed geweest. Jullie verdienen een 10/10! 
Jammer genoeg moest Sint om 14u30 zijn tocht weer verder zetten zodanig dat alle kinderen ten laatste dit weekend hun cadeautje thuis krijgen.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten