donderdag 29 september 2011

Scholencross levert 15 medailles op voor onze school!

Vijftien medailles sleepten we dit jaar in de wacht op de jaarlijkse scholencross georganiseerd door de gemeente Malle. Knapste prestatie ooit voor onze school!
Voor ons tweede leerjaar kleurde zelfs twee keer het podium helemaal groen. Zowel bij de meisjes als de jongens was het goud, zilver en brons voor onze school. Dit kwam wellicht door het harde supporteren van onze eersteklassers. Eerder op de dag was het podium ook een keertje helemaal groen gekleurd. Iets wat in de hele geschiedenis van de scholencross niet is voorgekomen. De jongens van het vierde leerjaar deden het ons voor.
Onze eerste klassers behaalden twee medailles; ééntje bij de meisjes; nl. Tia en ééntje bij de jongens; nl. Jeremie. Toch even vermelden dat alle andere kinderen hebben uitgelopen en dit is wel het belangrijkste want meedoen is veel belangrijker dan winnen!
Iedereen kreeg bij aankomst een welverdiend geschenkje en een appel. Tevens kregen alle kinderen hun welverdiend diploma mee naar huis want 500 meter lopen is al een flinke prestatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten