dinsdag 5 februari 2013

De eerste zwemles

Vandaag zijn we voor de eerste keer gaan zwemmen. Dat was natuurlijk erg leuk na zo'n lange tijd het zonder waterpret te moeten stellen. Lea (oma van Kyra L5A) en Cindy (mama van o.a. Branco L3A) hielpen ons een handje in de kleedruimte. Zij zullen dit elke keer doen. Alvast mijn dank hiervoor.

Nadat we ons hadden omgekleed in de spiksplinternieuwe kleedruimtes legde de zwemjuffen ons de regels van het vernieuwde zwembad uit. Ja, sommigen liepen nog verloren in de kleedruimte.

In het zwembad lieten de kinderen hun zwemkunsten zien aan de zwemjuf van Vlabus. Geen gemakkelijke klus met zoveel zwemmers in één bad. We zagen dat er hier en daar toch al mama's en papa's niet stilgezeten hebben en op eigen initiatief elders hun kind(eren) zwemles hebben laten volgen. Zoiets kunnen we natuurlijk alleen maar toejuichen.

Na de krokusvakantie gaan we opnieuw zwemmen. Dit op dinsdag 19 februari. Daartegen hopen we een oplossing gevonden te hebben voor de grote groep niet-zwemmers. We doen ons uiterste best om dit zo goed als mogelijk aan te pakken, nu onze turnmeester ziek is.

Intussen is dit euvel opgelost en is er een extra kracht (meester) bijgekomen. Meester Sander, onze sportmeester. Hij neemt een deel van de niet-zwemmers op zich. Welkom, meester!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten