zaterdag 13 juni 2015

Boerderijklassen juni 2015

Ook dit jaar was het weer een groot, maar een zeer geslaagd avontuur.
Onze 45 boeren en boerinnetjes hebben er echt van genoten! Ook onze juffen en meester Glenn vonden het een super driedaagse!
Elke dag werd er gewerkt, geknutseld, gespeeld, geleerd, gelachen, …..  Het was allemaal geweldig. De bedoeling onze kids te laten proeven en genieten van deze meerdaagse uitstap was meer dan geslaagd. 
We weten dat het voor sommige ouders niet zo evident is om hun kapoen een paar dagen “uit hun zorgende handen” te geven. Maar weet, wij leerkrachten, ervaren elke GWP weer dat het zowel voor de kinderen als voor ons een zeer positieve ervaring is. Wij staan hen bij van ’s morgens tot ’s avonds. Ook het keiheuvelteam stond steeds paraat. En je staat ervan versteld hoe zelfstandig al die jongens en meisjes zelf al zijn. En wat de ene niet kan, dat kan de andere wel. Het was weer mooi om te zien hoe ze elkaar met raad en daad bijstonden.
 
Mama’s en papa’s, bedankt voor het vertrouwen dat jullie ons schonken. We zijn heel blij dat we dit avontuur samen met uw kind mochten beleven en dat we een klein deeltje hebben kunnen bijdragen aan de groei naar zelfstandigheid van uw kapoen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten